HIT

High Intensity Training – concept

Met de “Traverse laterale trainer”, de “Spectrum” en de “Alpine Runner” van TRUE doet MoveToLive met het HIT concept een effectieve en efficiënte bijdrage aan de huidige HIT trend. Het HIT concept biedt doelgerichte spiertraining voor bijvoorbeeld skiërs en skaters.

TRUE Alpine Runner

Met de Alpine Runner van TRUE kom je op een nieuw (fitness) niveau. Als onderdeel van de HIT-serie heeft de Alpine Runner een bereik van -3% – en + 30%. De Alpine Runner biedt een hoge intensiteit training voor alle doelgroepen én je kunt kiezen uit vier console opties.

TRUE Traverse

Gebruik de zijwaartse bewegingen van de TRUE Traverse voor een workout als geen ander apparaat op de markt: de impact op de romp en het onderlichaam zijn intensiever en effectiever dan alle andere ellipticals. Met programma’s zoals “Skate” of “Ski” kan de gebruiker specifieke spiergroepen aanspreken en doelgericht trainen.

TRUE Spectrum

De TRUE Spectrum is een zeer veelzijdig cardiotoestel: een stepper, elliptical en een loopband – een alles in een toestel. De staplengte van de Spectrum kan variabel worden ingesteld, waardoor de intensiteit van de training makkelijk bepaald kan worden. Met de zogenaamde “sneltoetsen”, kan snel geschakeld worden van de stepbeweging naar de run-modus – allemaal met één druk op de knop. De TRUE Spectrum is een revolutie in de cardio markt en dit alles met de bewezen TRUE kwaliteit.

Wil je graag meer weten over het HIT concept? Neem dan contact met ons op voor meer informatie

Voor meer informatie kun je ook terecht op de website van TRUE Fitness