MoveSmart concept

MoveToLive biedt met MoveSmart concept een gefaseerde aanpak gericht op duurzame gedragsverandering op het gebied van leefstijl. Het Movesmart concept heeft niet alleen aandacht voor het fysieke maar zeker ook het sociale en mentale, want die combinatie maakt dat deze aanpak écht werkt en blijft werken!

On- en offline benadering

Het Movesmart concept is gebaseerd op het belonen van gezond gedrag en wordt ondersteunt met een simpele on- en offline werkwijze: geen gedoe meer met ingewikkelde schema’s, maar software die als eerste communiceert met TRUE apparatuur via Bluetooth en de bijbehorende App. Deze herkent de gebruiker en past het programma en instellingen hier op aan. Een uitgebreid en wetenschappelijk onderbouwd consult, geeft een duidelijke 0-meting op alle leefstijl indicatoren aan waarop een concreet activiteitenplan, maar ook de quick-wins worden geadviseerd.

MoveSmart App

De klant kan direct met jouw begeleiding en een App, aan de slag in je club, thuis of buiten. Maar ook dan komt deze klant na 12 weken weer bij je terug voor een nieuw consult. Of een 12-weeks programma gericht op gezond afvallen, stressmanagement, beter slapen of de voorbereiding voor een halve marathon. Het kan allemaal met het Movesmart concept.

Wil je graag meer weten over het MoveSmart concept? Neem dan contact met ons op voor meer informatie

Voor meer informatie kun je ook terecht op de website van MoveSmart.company

Hoe werkt het?